Test psihologic: Ghiceste in care dintre imagini nu se afla o familie

Stiai ca relatiile sunt la fel de importante pentru sanatatea psihica precum dieta si sportul? Conform unui studiu, adultii izolati din punct de vedere social au acelasi risc de a dezvolta inflamatii in corp la fel ca cei care nu fac sport.

Iti sugeram a face acest test pentru a descoperi cum relatia ta cu familia si-a slefuit personalitatea. 

Priveste cu atentie imaginea. Care familie crezi ca nu este una reala? Nu te gandi prea mult, mergi pe instinct.

Iata si raspunsurile:

Daca ai ales FAMILIA 1: Probabil nu esti o persoana orientata spre familie, cel putin nu in modul traditional. Iti tratezi prieteni ca pe o familie adevarata iar faptul ca ii ajuti te face fericita. Intotdeauna iti doresti sa aduci bucurie in viata cuiva. Poate ai crescut fara o fogura paterna puternica. Aceasta familie nu este una neaparat fericita, insa este una reala. Mama isi tine copilul de mana, protejandu-l de tatal nepasator. Nu iti doresti ca cei din jur sa creasca la fel ca tine, de aceea ai ales aceasta familie ca fiind cea falsa.

Dacai ai ales FAMILIA 2: Nu este nimic mai important pentru tine decat familia. Crezi in relatiile bazate pe incredere. Pui nevoile familiei tale pe primul loc, cateodata ignorand nevoile tale. Probabil ca ai observat ca persoanele din imagine nu arata ca o familie. Adultii nu il baga in seama pe copil, iar copilul nu ii tina de mana. Ar putea fi un grup de straini care merge pe strada. Fiind orientata spre familie, ti-ai dat seama imediat ca aceasta nu este o femilie reala.

Daca ai ales FAMILIA 3: Probabil ai avut o familie disfunctionala. Iti este greu sa ai incredere in oameni. Esti anxioasa si nu reusesti sa interactionezi cu cei din jur. Iti faci griji mereu pentru viitorul tau. Persoanele din imagine reprezinta o familie fericita. Parintii se imbratiseaza iar tatal isi tine copilul de mana. Pentru ca ai crescut intr-o familie disfunctionala, iti este greu sa crezi intr-o relatie fericita.

loading...
Share Google+ Pinterest