Ziua in care te-ai nascut spune multe despre tine - Ce trebuie sa faci ca sa-ti mearga bine

Exista sapte corpuri ceresti cheie care ne pot influenta destinul: soarele, luna si inca cinci planete. Nu este nicio coincidenta ca exista si sapte zile ale saptamanii.

Calendarele si astrologia s-au dezvoltat impreuna in cultura occidentala. Pe masura ce lumea se modernizeaza, astrologia clasica incepe sa fie uitata.

De aceea, trebuie sa stii ca ziua saptamanii in care te-ai nascut spune foarte multe despre tine.

LUNI - Este o zi buna pentru interactiuni sociale si de afaceri, pentru intalniri cu familia si prietenii. Iti poti trata emotiile cu respecta pentru ca nimic nu se poate schimba mai repede ca ele.

MARTI - Este o zi in care poti sa ai mai multa incredere in tine si energie. Este un moment bun pentru a incepe ceva. Nu te implica in conflicte.

MIERCURI - Este o zi buna pentru munca mentala: introspectie, studiu, invatat, scris si citit. Este o zi excelenta pentru a comunica. 

JOI - In aceasta zi poti atrage norocul de partea ta, poti primi aprobari si poti castiga autoritate. Fii modesta, actioneaza cu integritate si fereste-te de extravagante. 

VINERI - In timpul zilei, bucura-te de aptitudinile tale de socializare, arata ca ai maniere bune si gaseste solutii armonioase pentru persoanele din jurul tau. 

SAMBATA - In aceasta zi poti impiedica lucrurile sa scape de sub control. Este o zi buna pentru a incetini ritmul, pentru a te ocupa de detalii si pentru a avea grija de cei in varsta. 

DUMINICA - Este o zi perfecta pentru acte nobile. Arata-ti generozitatea si bunatatea si incearca sa fii o persoana mai buna.

loading...
Share Google+ Pinterest