Cuvinte care ii dubleaza dorinta de sex - Ce sa ii spui ca sa il innebunesti

loading...

Atunci cand o relatie este la inceput, partidele de amor sunt naturale si spontane. Sexul se intampla in orice moment al zilei, chiar si atunci cand nu te astepti.

Insa dupa ani de relatie, calitatea sexului poate scadea iar numarul de partide de sex se poate reduce considerabil. 

Iti doresti sa ai parte de aventuri romantice cu partenerul, insa nu mai ai timp si nici pasiunea nu este la fel de mare. 

Conform unui studiu australian, 27% dintre sotii si 54% dintre soti spun ca si-ar dori sa faca mai mult sex. Insa 22% dintre femeile casatorite de peste 50 de ani si 37.9% dintre femeile casatorite de peste 60 de ani marturisesc ca nu au mai facut sex de cel putin un an de zile.

Pentru a creste pasiunea in cuplu, este foarte important sa spui anumite cuvinte.

"Acum?"

De multe ori, va doriti sa faceti sex in perioade diferite ale zilei. Asa ca este nevoie sa faceti cateva compromisuri daca vreti ca viata voastra sexuala sa renasca. Cuvantul "Acum" va va exita pe amandoi.

"Mai mult?"

Barbatii apreciaza un feedback dupa o partida de sex, asa ca nu te abtine sa le spui ceea ce iti place si ceea ce nu iti place. Daca iti doresti mai mult, ai grija ca si el sa afle asta.

"Da!"

Nu iti mai fie rusine ca nu mai ai pofta de sex. Stresul si job-ul ar putea sa te afecteze fara ca tu sa iti dai seama de asta. Trebuie sa stii ca exista anumite substante care iti cresc libidoul si nu te feri sa apelezi la ele. 

loading...
Share Google+ Pinterest