De ce e bine sa practici sex oral

loading...

Cele mai noi cercetari atesta beneficiile pentru sanatate pe care le are cunilingus-ul: sexul oral prin care barbatul ofera placere femeii.

Cercetatorii de la Universitatea Statului New York  au descoperit ca sexul oral facut partenerei, incurajeaza productia de hormoni ai fericirii, oxitocina si DHEA, substante ce ofera protectie impotriva cancerului si a bolilor cardiovasculare.

Studiul a fost facut pe 150 de cupluri (heterosexuali si lesbiene), jumatate dintre cupluri s-au focusat pe cunilingus, in timp ce cealalta jumatate nu au practicat deloc aceasta forma de sex. Rezultatele au aratat diferente substantiale in ceea ce priveste nivelul de stres si cel al anxietatii, precum si calitatea somnului si legatura intima si gradul de incredere in cuplu, scrie hranatate.ro.

Alte studii efectuate au aratat ca pentru cuplurile care isi doresc un copil, prin sexul oral oferit de catre barbati partenerelor, sporeste gradul de fertilitate ! O femeie care a avut anterior actului sexual un orgasm obtinut prin sex oral, va deveni mai fertila si sansa de a ramane insarcinata este mult mai mare.


De asemenea, cercetarile atesta ca barbatii care isi fac fericite femeile, oferindu-le si aceasta forma de dragoste, nu vor fi parasiti pentru alti barbati ! Partenerele, in cuplurile care practica sexul oral, sunt mai fidele, mai tandre, se simt mai iubite si ….in general, sunt mai fericite.

sex
loading...
Share Google+ Pinterest