Dupa 9 ani de la casatorie, cuplul asta a descoperit un cadou nedesfacut in dulap! Au avut o surpriza uriasa!

Nu este usor sa construiesti o relatie de lunga durata si o casnicie fericita. Chiar si cele mai sanatoase si solide relatii au punctele lor sensibile.

Este nevoie de munca pentru a mentine dragostea si paisunea. Aceasta este povestea unui cuplu casatorit care confirma aceasta teorie. Iata ce s-a intamplat, asa cum povesteste sotia.

"Intr-o seara, eu si Brandon beam un pahar cu vin pe ponton. Vorbeam despre nunta la care urma sa mergem si discutam despre cadoul potrivit pentru viitorii soti. Am inceput sa ne amintim de cadourile pe care le-am primit la nunta noastra, in urma cu 15 ani si am vorbit despre cele care ne placeau cel mai mult. Si dintr-o data ne-am dat seama ca darul care insemna cel mai mult pentru noi este inca undeva in dulap...impachetat. Stiu ca suna ciudat, dar este adevarat.

In ziua nuntii noastre, sotul meu si cu mine am primit o cutie alba de la matusa Alison. Atasat, un plic pe care scria "Nu deschideti pana la prima cearta".

Bineinteles ca ne-am certat mult in ultimii cinci ani. Au fost chiar si momente in care am vorbit despre divort. Dar nu am deschis plicul niciodata. Am evitat pentru ca ar fi insemnat ca am esuat. Am pastrat plicul ca ultima varianta.

Credeam ca inauntrul plicului se afla cheia care urma sa ne spuna cum sa ne salvam casnicia. Matusa Alison si sotul sau au trait fericiti timp de jumatate de secol, pana cand el a murit.

Cand am deschis plicurile, am descoperit bani si doua bilete: unul pentru Brandon si unul pentru mine.

"Mergi cu cumpara pizza, creveti sau ceva ce va place amandurora...Du-te sa pregatesti baia. Cu dragoste, matusa Alison", spunea biletul pentru mine.

"Mergi sa cumperi flori si o sticla cu vin", cu dragoste, Matusa Alison, spunea biletul pentru sotul meu.

Ne-am gandit ca aceasta cutie va salva casnicia - si a facut-o intr-un fel. I-am multumit matusii pentru cel mai frumos cadou. Acea cutie a stat in mai multe dulapuri timp de noua ani si a supravietuit peste trei mutari. Si nu a fost degeaba. Ne-a invatat sa fim mai toleranti si mai rabdatori. Casnicia noastra a devenit mai puternica si am devenit cei mai buni prieteni, parteneri si coechipieri. Am realizat ca nu exista unelte pentru a crea si pentru a mentine o relatie sanatos. Cheia pentru o casnici perfecta nu era in cutie, era in noi".

loading...
Share Google+ Pinterest