Vrei sa faci sex in trei? Uite ce trebuie sa stii neaparat!

loading...

Daca ai decis impreuna cu partenerul tau sa faceti sex in trei, trebuie sa stii ca sunt cateva lucruri de care ar trebui sa tineti cont. Iata despre ce este vorba.

1. Cum va va afecta relatia?

Bineinteles, o partida de sex in trei poate aduce picanterii in viata sexuala, insa poate veni cu tensiune si situatii ciudate daca nu esti pregatita. Cel mai bine este sa planifici totul dinainte. Discuta-ti fanteziile si asteptarile impreuna cu partenerul, inclusiv gelozia.

2. Cine ar trebui sa fie a treia persoana?

Dialogul deschis este foarte important. Psihologii recomanda un joc in pat, intai in doi, in care sa introduceti in mod imaginar o a treia persoana. Evita sa aduci un prieten sau o prietena in pat pentru ca lucrurile ar putea deveni ciudate. 

3. Care sunt asteptarile tale?

Toata lumea implicata ar trebui sa se bucure la maximum de experinta. Asa ca, daca faci asta doar pentru a-ti satisface partenerul, renunta la ideea. Ai putea incepe sa ai resentimente fata de persoana de langa tine. Incearca sa ai asteptari sanatoase. Daca relatia ta nu mai merge oricum, nu va merge nici daca aduci o a treia persoana in pat.

4. Care sunt regulile?

Chiar daca inviti o persoana noua la voi in pat, nu inseamna ca totul este permis. Trebuie sa stabiliti inca de la inceput ce este permis, care sunt limitele, cand este randul fiecaruia, unde sunt permise atingerile si saruturile.

Sursa: womenshealthmag.com

loading...
Share Google+ Pinterest