A fiert sfecla rosie, apoi si-a spalat parul cu apa din oala. Vei incerca si tu imediat

Din ce in ce mai multe femei se confrunta in fiecare zi cu probleme ale parului. Podoaba capilara incepe sa cada din cauza stresului, alimentatiei nepotrivite, poluarii si produselor pentru par.

Din fericire, ai la indemana cateva remedii naturiste care te vor ajuta sa scapi de problema caderii parului.

1. Ceapa, usturoi si lamaie - Stoarce sucul de la ceapa sau usturoi si aplica-l pe scalp. Clateste bine dupa 20 de minute cu suc de lamaie pentru a scapa de miros.

2. Morcovi si lapte de cocos - Amesteca cele doua ingrediente intr-o pasta si aplica pe par. Vei observa ca podoaba ta capilara va fi mai sanatoasa chiar dupa prima utilizare.

3. Cidru din otet de mere sau vin de orez - Otetul este un remediu bun pentru caderea parului, in special pentru par gras. Ajuta la stimularea circulatiei sanguine la nivelul foliculilor de par. Maseaza-ti scapul cu otet dizolvat in apa si clateste cu apa calda dupa 10 minute.

4. Aloe vera - Extrage gelul din frunza de aloe vera si dilueaza-l intr-un vas cu apa. Aplica pe scalp si maseaza bine. Clateste cu apa calda dupa 10 minute.

5. Sfecla - Fierbe doua sfecle rosii timp de 10 minute. Lasa apa la racit si aplica pe scalp si pe par de doua-trei ori pe saptamana. 

loading...
Share Google+ Pinterest