Cosmarul trait o femeie dupa ce s-a dus la salon sa-si vopseasca parul alb. Indicatia pe care coafeza a ignorat-o

O tanara a trecut printr-un adevarat cosmar cand a facut o reactie alergica la vopseaua de par, iar fata i s-a umflat foarte tare si nu a putut deschide deloc ochii timp de doua zile. Chemese Armstrong a mers la salon pentru a-si vopsi parul alb, dar a trait cosmarul vietii ei. Ea a facut o reactie alergica extrem de violenta la vopseaua de par. Femeii i s-a umflat foarte tare chipul si a inceput sa aiba mancarimi insuportabile. Ea s-a dus de urgenta la medic, care a tinut-o sub observatie in permanenta, pentru ca se temea ca femeia sa nu aiba si probleme cu respiratia, scrie The Sun.

Chemese are un blog si a povestit experienta cumplita prin care a trecut celor care o urmaresc. Stiind ca este alergica la una din substantele continute de vopseaua chimica, ea a folosit mereu colorant natural pe baza de henna. Dar, se pare ca ultima data la salon indicatia ei a fost ignorata, iar coafeza a adaugat si un colorant chimic la henna.

Femeia de 35 de ani a simtit primele simptome la cateva zeci de minute dupa vizita la salon. 

"Am inceput sa am dureri cumplite, arsuri si mancarimi insuportabile, iar toata fata s-a umflat atat de tare incat eram de nerecunoscut. Cel mai infricosator a fost ca s-au umflat si ochii si nu i-am mai putut deschide timp de doua zile."

loading...
Share Google+ Pinterest