Ce spune incaltamintea ta preferata despre tine! Sigur nu stiai asta!

Probabil ca ai auzit ca o pereche noua de pantofi face o femeie mai fericita. Insa este important ce fel de incaltaminte noua este.

Studii recente realizate la Universitatea din Kansas au stabilit ca 90% din personalitatea ta poate fi dezvaluita de pantofi. O simpla pereche de pantofi poate spune mai multe decat crezi. Iata despre ce este vorba.

Pantofi sport - Esti foarte stabila emotional si nu te sperii niciodata. Esti cu picioarele pe pamant.

Converse - Este o persoana de treaba, insa cateodata esti prea mandra si prea prudenta. Esti adolescenta eterna, o persoana cu puncte tari si slabiciuni.

Incaltaminte mereu la moda - Iti place sa cumperi pantofi si chiar iti poti permite. Este placuta, pasionala, insa uneori poti fi conservatoare.

Imcaltaminte casual, balerini - Nu iti pasa de ce cred altii. Iti exprimi ideile liber. 

Botine rustice - Poti fi agresiva, rezervata, egocentrista si putin suspicioasa. Cu toate acestea, esti inteligenta si sensibila.

Pantofi luciosi cu toc - Iti place sa vorbesti cu oamenii si iti plac lucrurile stralucitoare. Este foarte atenta la detalii.

Incaltaminte sofisticata si nonconformista - Iti place sa atragi atentia. Niciodata nu treci neobservata, insa faci totul foarte natural.

Tocuri inalte - Esti increzatoare in fortele proprii si iti place sa atragi atentia asupra ta. Cateodata este capricioasa.

Pantofi cu platforma - Esti sociabila si iti place sa fii mereu la zi pe retelele de socializare.

Incaltaminte confortabila - Esti o persoana calma care isi poate exprima ideile fara exagerare.

Pantofi chic de designer - Esti o persoana tacuta care adora sa arate bine si apreciaza diversitatea.
 

loading...
Share Google+ Pinterest