A baut apa cu miere si lamaie in fiecare zi, timp de un an. Cum i s-a schimbat starea de sanatate

O femeie care a baut in fiecare dimineata, pe stomacul gol, apa cu miere si lamaie sustine ca starea ei de sanatate este, acum, uimitor de buna.


Femeia sustine ca, de cand bea apa cu miere si lamaie zilnic, nu a mai racit, nu a mai avut gripa si se simte mult mai energica.

Reteta

Pentru un pahar din aceasta bautura, ar trebui sa storci o jumatate de lamaie si adaug o lingurita de miere. Torni peste acestea apa calduta, si amesteci bine. Consuma acest preparat in fiecare dimineata pe stomacul gol.

Beneficii

Lamaia si mierea stimuleaza tractul digestiv, si hidrateaza colonul. Ca rezultat, veti primi un remediu perfect impotriva constipatiei si cistitei.

Aceasta bautura este un bun diuretic, in plus, medicii spun ca aceasta este pe deplin capabila de a va proteja de problemele legate de tractul urinar.

Bautura minune ajuta si la imbunatatirea digestiei. Fiecare parte a acestei bauturi ajuta tractul digestiv. Lamaia ajuta vezica biliara sa produca mai multa bila. Astfel, alimentele sunt procesate mai bine, si veti obtine mai multe substante nutritive din ele.

Mierea are proprietati antibacteriene puternice si, prin urmare, este un excelent protector impotriva infectiilor.

loading...
Share Google+ Pinterest