"Blonde" cu scortisoara si ciocolata alba! Nu ai mai mancat niciodata o asemenea reteta de negrese!


Multe lume spune ca acestea nu pot fi numite negrese, insa sunt la fel de gustoase si de savuroase. Se fac rapid, cu ingrediente putine.

Ingrediente

Jumatate lingurita scortisoara
200g faina
150g unt sarat
200g zahar brun
150g chipsuri de ciocolata alba
1 lingurita praf de copt
2 oua
1 lingurita extract de banilie
75g nuci prajite

Mod de preparare

Topeste unul intr-o oala medie la foc mediu. Tine-l pe foc pana incepe sa devina maro si sa aiba o aroma de nuci. Lasa la racit.

Preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Combina faina, praful de copt, zaharul si scortisoara intr-un vas mare. Adauga untul, iula si vanilia si amesteca pana cand obtii un amestec omogen.

Pune nucile si chipsurile de ciocolata.

Adauga intr-o tava tepatata cu hartie de copt.

Coace timp de 25 de minute. Lasa la racit, apoi pune doua ore in frigider.

loading...
Share Google+ Pinterest