Ce se intampla daca mananci usturoi pe stomacul gol

Usturoiul are o reputatie excelenta atunci cand vine vorba de tratarea si ameliorarea bolilor de inima precum atacul de cord sau hipertensiune.

 

Proprietatile sale puternice antioxidante si antifugice lupta impotriva radicalilor liberi care provoaca afectiuni ale inimii, cancer sau chiar Alzheimer.

De ce e bine sa mancam usturoi pe stomacul gol

Putine persoane cunosc, insa, beneficiile consumului de usturoi pe stomacul gol. Mai multe studii stiintifice au concluzionat ca usturoiul previne mai multe afectiuni comune, fiind un excelent antibiotic natural.

Astfel, consumat pe stomacul gol, inainte de micul dejun, usturoiul lupta cu bacteriile existente in stomac, acestea fiind mult mai vulnerabile in aceste conditii.

Totodata, usturoiul este benefic pentru afectiuni ale stomacului precum diareea, stimuleaza digestia si da pofta de mancare.

Usturoiul in medicina alternativa

Usturoiul este unul dintre cele mai eficiente alimente pentru detoxificarea organsimului, sustin expertii din domeniu - el este atat de puternic incat poate distruge parazitii si viermii intestinali si preveni boli precum tifosul, diabetul, depresia si anumite tipuri de cancer.

loading...
Share Google+ Pinterest