Cele mai eficiente tratamente si remedii naturiste impotriva negilor


Daca aveti un neg, aceasta inseamna ca aveti papilomavirus uman (HPV), pe o mica parte a pielii. HPV este de fapt un termen pentru mai multe tulpini de virus, care pot apare pe tot corpul. Unele tipuri de veruci sunt gasite individual, sau in grupuri. In general, negul apare ca o crestere de culoarea pielii, cu o suprafata rugoasa.

 


Tratamente si remedii naturiste:

1. Acoperiti negul cu o bucata mica de banda adeziva . Taiati o bucata, care va acoperi doar negul. Lipiti-l si lasati-l acolo timp de sase zile. Atunci cand veti lua banda de pe neg, inmuiati zona in apa timp de cateva minute, apoi folositi o pila de unica folosinta sau o piatra ponce pentru a rade pielea moarta si groasa. Lasati negii descoperiti peste noapte si aplicati un nou plasture dimineata. Repetati procedura pana cand nu mai aveti negi.


2. Se macina cateva tablete de vitamina C , se amesteca cu suficienta apa pentru a face o pasta si tamponati pe negi. Acoperiti pasta cu un bandaj sau banda. Deoarece tabletele sunt foarte acide, ele pot ajuta impotriva negilor si, de asemenea, lupta impotriva virusului in sine.


3. Aplicati usturoi zdrobit proaspat direct pe negi apoi se acopera cu un bandaj. Efectul caustic al  usturoiului va determina negii sa se desprinda in mai putin de o saptamana. Aplicati usturoi proaspat in fiecare zi.

loading...
Share Google+ Pinterest