Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe despre cookies.

Cum faci trei tipuri de crema de ciocolata folosind doar doua ingrediente

Daca iti plac prajiturile cu ciocolata, aceste trei reteta te vor ajuta sa-ti creezi tortul preferat fara prea multe batai de cap.

Prin combinarea a doar doua ingrediente, poti face o glazura, o implutura pentru torturi si baza pentru trufe. Trebuie doar sa stii care sunt proportiile necesare.

Cele doua ingrediente sunt: ciocolata si smantana pentru frisca.

Procedeul este acelasi:

- Pune smantna la fiert sau la microunde.
- Adaug-o peste ciocolata si las-o sa actioneze timp de un minute.
- Amesteca pana cand ciocolata s-a topit complet.

Iata ce tipuri de crema poti obtine:

- parti egale de ciocolata si smantana: glazura pentru torturi.

- doua parti ciocolata, o parte smantana: baza pentru trufe.

- doua parti smantana, o parte ciocolata: crema pentru torturi.

loading...
Share Google+ Pinterest