Lucrul pe care il poti face acasa si care te ajuta sa slabesti, conform oamenilor de stiinta

Daca vrei sa slabesti, exista un singur lucru pe care trebuie sa il schimbi in alimentatia ta zilnica pentru a pierde mai rapid kilogramele in plus.

Atunci cand mananci in oras, trebuie sa iei in considerare si variantele mai sanatoase ale mancarurilor. Acum exista mult mai multe optiuni ca in trecut. Mancarea comandata sau cina din oras te ajuta sa ecunomisesti timp si sa te ocupi de lucrurile care te fac fericita.

Insa daca vrei sa slabesti repede si eficient, renunta la acest obicei. Un nou studiu arata ca cel mai eficient mod de a slabi este sa iti gatesti singura.

Studiul, publicat in "International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity", a analizat datele oferite de 11.000 de adulti cu varste intre 29 de ani si a observat o legatura puternica intre gatitul acasa si o grautate sanatoasa.

Persoanele care mancau cel putin cinci mese gatite in casa pe saptamana aveau cu 28% mai putine sanse sa fie catalogate drept supraponderale si cu 24% mai putine sanse sa aiba exces de grasime, comparativ cu persoanele care alegeau sa manance de trei ori sau mai putin acasa. 

In plus, persoanele care mancau acasa aveau un aport mai mare de fructe si legume.

loading...
Share Google+ Pinterest