Reteta delicioasa, fara coacere: batoane de cheesecake, asa cum nu ai mai mancat niciodata!

Daca iti place cheesecake-ul si combinatia dintre dulce si sarat, aceasta reteta de batoane fara coacere va fi cu siguranta pe gustul tau.
 

Ingrediente

3 pachete de biscuiti digestivi
15 linguri de unt topit
3 linguri zahar
400g crema de branza
o cana si un sfert de lapte condensat indulcit
un sfert de cana de zahar vanilat infuzat
2 linguri de esenta de vanilie
500g ciocolata

Mod de preparare

Pune biscuitii digestivi intr-o punga mare resigiliabila si zdrobeste-i cu un facalet pana cand devin fini. Pune-i intr-un vas si adauga zaharul si amesteca. Preseaza intr-o tava patrata si pune la congelator cel putin 10 minute.

Intre timp, bate crema de branza cu un mixer la viteza mare. Adauga laptele condensat, putin cate putin. Pune si zaharul vaniliat si vanilia. Adauga totul in tava, peste crusta si niveleaza. Acopera tava cu folie de plastic si tine la frigider timp de trei ore. Apoi, indeparteaza din tava si tale in batoane. Lasa la congelator peste noapte.

A doua zi, topeste ciocolata si acopera bucatile de cheesecake cu ea. Lasa la intarit, apoi pastreaza la frigider.

loading...
Share Google+ Pinterest