Acestea sunt cele mai bune mame ale zodiacului. Cresc cei mai inteligenti copii

Semnul tau zodiacal iti poate spune cat de bine te descurci in postura de mama. Unele zodii au inclinatie mai mare ca altele. Iata care sunt zodiile de femei facute sa fie mame.

PESTI

Mamele nascute in zodia Pesti insufla copiilor pasiunea pentru arta si ii incurajeaza sa fie creativ. Copiii unei asemenea mame vor fi sensibili, creativi si vor invata sa ii trateze pe cei din jur cu bunatate si cimpasiune. Mamele Pesti adora natura, ii ajuta pe ceilalti si isi invata copiii sa fie independenti.

BERBEC

Mamele nascute in zodia Berbec vor organiza pentru copiii lor lectii de muzica, ii vor duce sa faca sportul si le vor incuraja hobby-urile si activitatile sociale. In plus, vor programa vietile tuturor celor din jur. Daca isi doresc ca micutii lor sa fie aventurosi, le vor arata lucruri noi. O mama Berbec isi va incurata copilul sa ia viata in piept si sa lupte pentru ceea ce isi doreste.

GEMENI

Mamele nascute in zodia Gemeni vor vorbi pe orice subiect cu copiii lor. Discutiile despre sex vor avea loc foarte devreme. Mamele Gemeni nu au secrete fata de copiii si reusesc sa comunice foarte bine cu acestia. Isi inteleg odraslele si incearca sa le sprijine de cate ori au nevoie de ele.

loading...
Share Google+ Pinterest