Top 4 zodii pe care nu le vei uita niciodata dupa ce le-ai cunoscut

Anumiti oameni nu pot fi uitati dupa primele minute in care i-ai cunoscut. Descopera care sunt zodiile pe care nu ti le poti scoate din minte niciodata.

LOCUL 4: CAPRICORN
Materialistul si sobrul Capricorn nu poate fi trecut usor cu vederea. Este genul personajului introvertit care te cucereste prin absenta vorbelor, dar prin spectacolul comportamental. Gesturile, privirea si mai ales felul in care stie sa taca va cuceri pe toata lumea. Capricornul lasa urme adanci in sufletele celor cu care interactioneaza.


LOCUL 3: LEU
Nativul Leu este energic si solar, iar pozitivitatea si optimismul sau sunt molipsitoare. Acesta te invaluie cu veselia sa inca din primele momente.Stie cum sa iti vorbeasca pentru a te face sa zambesti, stie foarte bine cum sa te ademeneasca pentru a-i fi aproape. Are un sarm cu care putina lume poate defila. Este si incapatanat si tocmai asta te atrage la el: are o latura artistica si ludica, insa nu poate iesi din anumite fixatii.


LOCUL 2: FECIOARA
Atunci cand intalnesti o Fecioara pentru prima data, vrei sa fugi cat mai departe. Raceala, aroganta, aparitia sa intriganta te fac sa nu iti doresti sa stai langa ea. Daca o cunosti mai bine descoperi un suflet nobil, vesel, cu o puternica autocritica si o inteligenta emotionala peste medie.
Fecioara se joaca destul de abil cu psihicul oamenilor si asta ii fascineaza pe toti atunci cand o cunosc mai bine. Spiritul ei justitiar si spontaneitatea sunt caracteristicile pentru care nu o vei uita niciodata. Continuarea AICI

 

loading...
Share Google+ Pinterest