Acestea sunt zodiile care insala cel mai mult. Fereste-te de ele

Fiecare persoana car a fost inselata stie cat de dureroasa este tradarea si stie ca nu isi mai doreste sa treaca prin asa ceva niciodata.

In timp ce niciun semn zodiacal nu are sanse mai mari ca altul sa insele, poti incerca sa te protejezi afland ce zodie iti ofera indicii despre modul in care ar fi tentata sa insele. Acest lucru are legatura mai mult cu circumstantele si cu caracterul decat cu zodiacul.

Iata cateva semne cosmice pe care sa urmaresti pentru a observa daca partenerul tau te va insela.

BERBEC - Daca te va insela este pentru ca nu mai gaseste aventura in relatie. Daca nu poti tine pasul cu ei si nu le oferi atentie, o vor cauta in alta parte.

TAUR - Este un semn foarte loial si va insela numai daca partenerul nu ii este la fel de loial. 

GEMENI - Are nevoie de stimulare intelectuala pentru a ramane alaturi de partener. Daca te insala, trebuie sa stii ca o va face mai mult emotional.

RAC - Are foarte putine sanse sa insele, cu exceptia persoanelor foarte sensibile. Lipsa de incredere in propria persoana este motivul numarul 1 pentru care calca stramb.

LEU - Iti doreste drama si aventura in relatie si sa se afle mereu in centrul atentiei. Daca nu il satisfaci, isi va cauta pe altcineva.

FECIOARA - Este un semn serios si loial. Insa, daca nu simte ca il iubesti, isi va cauta pe altcineva care sa nu il critice la fel de mult.

BALANTA - Sunt foarte putine sanse sa te insele. Cu toate acestea, flirturile nevinovate s-ar putea transforma repede in aventuri. 

SCORPION - Intens si privat, poate fi extrem de loial. Daca nu i se satisfac dorintele fizice si nevoia de aventura, ar putea sa caute pe altcineva. 

SAGETATOR - Are nevoie de actiune si de aventura in dormitor. Daca nu ii oferi experiente noi, este foarte greu sa il tii langa tine. 

CAPRICORN - Calm si sincer, Capricornul este un partenel loial si are nevoie de control si disciplina pentru a nu insela. 

VARSATOR - Nu este un semn romantic, insa are nevoie sa simta ca este iubit. Isi neglijeaza partenerii si insala foarte des.

PESTI - Atunci cand relatia nu mai este miraculoasa, au tendinta de a cauta o alta relatie care sa le ofere magia de care au nevoie.

loading...
Share Google+ Pinterest