Care sunt cele mai sofisticate femei, in functie de zodie

Femeile sunt din ce in ce mai sofisticate si fac orice ca sa arate asa cum isi doresc. Totusi, nativele catorva zodii sunt "predispuse" la a acorda mai multa importanta propriei persoane.BERBEC

Printre cele mai sofisticate femei in functie de zodie se numara cele din Berbec. Astfel, Berbecii, datorita renumitei increderi in sine, nu ar trebui sa se teama sa poarte tinute indraznete, fie prin coloristica aparte, fir prin modele noi, care sparg tiparele conservatorismului de care este banuita femeia Berbec.

LEU

Femeile nascute in zodia Leu au o inclinatie dramatica spre nuantele de rosu, auriu si negru. Priceperea lor in materie de moda este hranita, pe de o parte, de inclinatia lor catre lux, iar pe de alta parte, de nevoia acestei categorii de femei de a fi in centrul atentiei. Rochii mulate, cu modele extravagante, pantofi stiletto, din materiale de calitate sauchiar de firma, daca isi permit financiar, sunt pe lista Leoaicelor.

TAUR

Spre deosebire de alte zodii, femeile Taur nu cumpara obiecte vestimentare sau accesorii de firma, din snobism, ci pentru ca doresc sa beneficieze de calitatea respectivului produs. Nu vor investi niciodata in ceva ce se poate demoda in scurt timp, avand un deosebit simt al modei. Garderoba lor este ticsita cu incaltaminte eleganta sau cu posete de calitate.

Sursa

loading...
Share Google+ Pinterest