Cat de mult este predispusa zodia ta sa insele? Uite ce zic astrele

Fiecare persoana car a fost inselata stie cat de dureroasa este tradarea si stie ca nu isi mai doreste sa treaca prin asa ceva niciodata.

BERBEC - Daca te va insela este pentru ca nu mai gaseste aventura in relatie. Daca nu poti tine pasul cu ei si nu le oferi atentie, o vor cauta in alta parte.

TAUR - Este un semn foarte loial si va insela numai daca partenerul nu ii este la fel de loial. 

GEMENI - Are nevoie de stimulare intelectuala pentru a ramane alaturi de partener. Daca te insala, trebuie sa stii ca o va face mai mult emotional.

RAC - Are foarte putine sanse sa insele, cu exceptia persoanelor foarte sensibile. Lipsa de incredere in propria persoana este motivul numarul 1 pentru care calca stramb.

LEU - Iti doreste drama si aventura in relatie si sa se afle mereu in centrul atentiei. Daca nu il satisfaci, isi va cauta pe altcineva.

FECIOARA - Este un semn serios si loial. Insa, daca nu simte ca il iubesti, isi va cauta pe altcineva care sa nu il critice la fel de mult.

BALANTA - Sunt foarte putine sanse sa te insele. Cu toate acestea, flirturile nevinovate s-ar putea transforma repede in aventuri. 

SCORPION - Intens si privat, poate fi extrem de loial. Daca nu i se satisfac dorintele fizice si nevoia de aventura, ar putea sa caute pe altcineva. 

SAGETATOR - Are nevoie de actiune si de aventura in dormitor. Daca nu ii oferi experiente noi, este foarte greu sa il tii langa tine. 

CAPRICORN - Calm si sincer, Capricornul este un partenel loial si are nevoie de control si disciplina pentru a nu insela. 

VARSATOR - Nu este un semn romantic, insa are nevoie sa simta ca este iubit. Isi neglijeaza partenerii si insala foarte des.

PESTI - Atunci cand relatia nu mai este miraculoasa, au tendinta de a cauta o alta relatie care sa le ofere magia de care au nevoie.

loading...
Share Google+ Pinterest