Cat de nesigure sunt zodiile pe ele! Iata un clasament al nativilor!

Fiecare semn zodiacal are trasaturi speciale de personalitate. Iata cum arata un clasament al zodiilor, de la cea mai increzatoare, la cea mai nesigura zodie.

1. Leu - Sunt simbolul increderii. Cred ca nu gresesc niciodata. Daca cineva nu le respecta parerea, pleaca. Stiu exact ce merita si nu se multumesc cu putin in niciun domeniu.

2. Scorpion - Realizeaza ca au anumite defecte, dar nu le baga in seama si se adora. Le place propria personalitate si sunt fericiti cu ceea ce sunt.

3. Capricorn - Nu le pasa ce cred persoanele din jurul lor despre ei. Stiu deja ca sunt inteligenti si talentati, asa ca nu mai conteaza ce ar putea crede altcineva.

4. Sagetatori - Accepta criticile si invata din ele, fara a se demoraliza. Daca cineva ii insulta, cred ca acest lucru spune mai multe despre persoana respectiva decat despre ei. 

5. Pesti - Se simt excelent de fata cu alte persoane. Se poti ridica in fata unei multimi si pot lua cuvantul. Insa au si momente de nesiguranta atunci cand sunt singuri, cand se privesc in oglinda. 

6. Berbec - Priviti din afara, nimic nu ii poate afecta, ca si cum ar fi din otel. Insa adevarul este ca Berbecii sunt destul de sensibili. Doar ca nu vor ca cineva sa ii vada plangand. Cand sunt tristi, compenseaza prin glume si sarcasm.

7. Taur - Toti isi doresc sa dovedeasca faptul ca sunt inteligenti, pentru ca acest lucru conteaza pentru ei mai mult decat aspectul. Incearca sa para mai destepti deca sunt. Pot chiar minti pentru a demonstra ca au dreptate.

8. Balanta - Au nevoie de aprobare de la altii pentru a se simti ok cu ele insele. Vor cauta mereu sa primeasca vorbe bune si complimente. Isi doresc sa stie mereu ca lumea este atrasa de ele.

9. Gemeni - Se modeleaza pentru a se integra in grupuri pentru ca vor sa-si impresioneze prietenii. Vor ca toata lumea sa ii placa. Sunt nesiguri pe propriile persoane.

10. Rac - Le pasa prea mult, de aceea devin emotionali foarte des. Iau lucrurile personal si sunt raniti usor.

11. Varsator - Munceste din greu pentru a demonstra ca are o viata usoara. Face fotografiile perfecte in locurile perfecte. Isi folosesc prezenta online pentru a cosmetiza o viata trista. Nu sunt fericiti cu ceea ce au.

12. Fecioara - Sunt terifiati ca vor arata prost spunand un lucru gresit. De aceea urasc sa vorbeasca in public si nu suporta interactiunile umane. Se rusineaza usor si isi amintesc toate momentele penibile in fiecare zi. 
 

loading...
Share Google+ Pinterest