Ce zodie esti in cel mai vechi horoscop romanesc. Caracteristicile fiecarui semn zodiacal

Se spune ca horoscopul romanesc vechi descrie extrem de bine calitatile si defectele nativilor fiecarei zodii. 
 

 


Zodiile sunt stabilite in functie de luna in care te-ai nascut si au cateva caracteristici concrete care se regasesc la toti nativii lor, spun astrologii.

Ianuarie: Zodia Tapului 

Cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt incapatanati si vicleni, cu un caracter alunecos, manioşi si aprigi la vorba. Pe de alta parte, nativii Tap sunt persoane frumoase, marinimoase si care se tin de promisiunile facute. Cu toate că, de regulă, cei nascuti in luna lui Gerar au un fizic puternic, armonios, cu o statura inalta, ei sunt bolnaviciosi. 

Februarie, Zodia Udatorului 

Cei nascuti in luna lui Faurar sunt norocosi, milostivi, blanzi şi melancolici. Ei au incredere in oameni, insa dau adesea dovada de naivitate in relatia cu cei din jur.. Nativii din zodia Udatorului au înclinaţii artistice, sunt visatori si dornici sa invete mereu lucruri noi. 

Martie: Zodia Pestilor 

Nativii lui Martisor sunt schimbatori si capriciosi precum vremea de primavara, se infurie usor si nu uita repede supararile. Pe de alta parte, cei nascuti in zodia Pestilor au o fire vesela si se fac placuti de cei din jur, motiv pentru care vor fi inconjurati de multi prieteni. 

Aprilie: Zodia Berbecului 

Nativii acestei zodii sunt iuti la manie, certareti si risipitori, dar sunt sarguinciosi, ambitiosi si norocosi la bani. Berbecii au tendinta de a se razboi in orice situatie.

Mai: Zodia Taurului 

Nativii din zodia Taurului sunt veseli si deschisi la minte, calitati datorita carora sunt foarte iubiti de oameni, in ciuda firii suparacioase. Mania le poate aduce mult necazuri si pagube, dar vor avea parte de bogatie, fiindca sunt harnici si cumpatati. 

Iunie, Zodia Gemenilor 

Cei nascuti sub zodia Gemenilor sunt deschiai spre invatatura si foarte priceputi, motive pentru care au toate sansele să ocupe functii in alte la locul de munca. Au si mici defecte: uneori sunt delasatori si nestatornici.

Iulie: Zodia Cancerului

Cei nascuti in luna lui Cuptor sunt rautaciosi si invidiosi, nu au noroc la bani si nu se pot lauda cu o stare de sanatate prea buna. Pe de alta parte, stiu sa se multumeasca cu putinul pe care il au si sa se bucure de micile placeri ale vietii. Nativii din zodia Cancerului fac multe fapte bune, sunt intelepti si indrazneti.

August: Zodia Leului

Acesta este unul dintre cele mai bune semne zodiacale din horoscopul vechi romanesc, fiind cel mai puternic dintre toate. Nativii din zodia leului sunt energici, virili, dornici de adevar si dreptate, harnici si inteligenti. La capitolul defecte poate fi mentionat orgoliul excesiv si incapatanarea care merge pana la absurd. 

Septembrie: Zodia Fecioarei 

Nativii din Zodia Fecioarei se numara printre cei mai norocosi din horoscopul vechi romanesc. Ei se vor bucura de aprecierea celor din jur si, asemeni nativilor din zodia Gemenilor, au sanse mari sa ocupe functii inalte si multi dintre ei vor reusi in viata. Pe de alta parte, ei au o predispozitie mai mare la boli, inclusiv psihice. 

Octombrie: Zodia Cumpenei 

In horoscopul vechi romanesc, cei nascuti in luna lui Brumarel sunt sinceri, respectuosi cu cei din jur si milostivi. Nativii din zodia Cumpenei au o fire schimbatoare, fiind cand veseli, cand tristi, cand calmi, cand agitati. Uneori, pot fi violeni si necumpatati, trasaturi care ne aduc necazuri. Ei se bucura de o sanatate de fier. 

Noiembrie: Zodia Scorpiei 

Nativii Scorpie din horoscopul vechi romanesc sunt cei mai maniosi si certareti dintre toţi. Patimasi si neincrezatori in oamenii din jur, ei se implica repede in certuri si batai. Sunt mincinosi si parsivi in situatiile in care pot obtine avantaje materiale – acestea fiind foarte importante pentru ei. 

Decembrie: Zodia Arcasului 

Cei nascuti in luna lui Undrea sunt norocosi si se bucura de sanatate si prosperitate. Ei au multe satisfactii profesionale si personale, sunt echilibrati, rabdatori si hotarati, pentru ca sunt veseli si glumeti atrag simpatia celor din jur, dar stiu sa fie si maniosi, iar cei din jur ar trebui sa se fereasca din calea lor in aceste momente.

Sursa

loading...
Share Google+ Pinterest