Cele mai ghinioniste zodii ale verii 2020. Nimeni nu le merge bine

Multe persoane asociaza luna iunie cu pozitivismul, norocul si distractia. Insa pentru unele zodii, vara inseamna doar ghinion. Iata cine a tras paiul scurt.

RAC

Vei trece prin schimbari majore la care nu te astepti. Va fi o perioada haotica pentru tine, un adevarat dezastru. Asteapta-te la probleme la locul de munca, la certuri cu partenerul si cu prietenii. Nimic nu va merge asa cum ti-ai planuit.

FECIOARA

Desi ai nevoie de relaxare si de odihna, nimic nu merge asa cum ai planuit. Te vei confrunta si cu probleme de sanatate in aceasta luna tulbure pentru tine. Jobul, viata sociala si viata romantica primesc lovituri. 

SAGETATOR

Fiecare aspect al vietii tale este volatil in aceasta vara. Colegii de la birou isi vor varsa nervii pe tine si iti vor da energie negativa. Nici viata amoroasa nu sta mai bine. Tu si partenerul tau veti trece prin momente grele si este posibil sa luati o pauza.

CAPRICORN

Ai nevoie de rabdare si putere pentru a trece peste starea de confuzie din aceasta vara. Ai putea ramane fara job si fara relatie. Nimic nu merge asa cum ai planuit si primesti lovitura dupa lovitura.

loading...
Share Google+ Pinterest