Cele mai mari fobii ale zodiilor - De ce se tem cel mai tare

Cu siguranta ca ai si tu fobii si frici, insa poate nu stiai ca acestea sunt determinate si de zodia in care te-ai nascut. Iata care sunt fobiile la care esti susceptibila, in functie de zodia ta.

BERBEC - Cea mai mare fobie a lui este KATISCOFOBIA, adica frica de a sta jos. De asemenea, si PARALIPOFOBIA, frica de neglijarea sarcinilor si a responsabilitatilor.

TAUR - KINETOFOBIA, frica de miscare, ii sperie cel mai tare. Si TROPOFOBIA, frica de a face schimbari, li se potriveste la fel de bine.

GEMENI - DECIDEOFOBIA este teama de a lua decizii si cea care ii inspaimanta cel mai tare.

RAC - AGORAFOBIA, frica de spatii deschise, este una dintre fricile lor, alaturi de PANTOFOBIA, frica de a suferi si de a se imbolnavi.

LEU - ATYZCHIFOBIA, teama de esec, este una dintre cele mai mari frici ale sale.

FECIOARA - ATAXOFOBIA, fica de mizerie, ATELOFOBIA, frica de imperfectiune, si AUTOMISOFOBIA, frica de murdarie in casa, sunt temerile acestei zodii. 

BALANTA - AUTOFOBIA, frica de a fi singur, si ISOLOFOBIA, frica de izolare, sunt cele mai comune. 

SCORPION - CATAGELOFOBIA, frica de a fi ridiculizat, este cea care ii da cele mai multe cosmaruri.

SAGETATOR - HYPENGYOFOBIA, frica de responsabilitate, si CLAUSTROFOBIA, frica de spatii inchise, sunt cele care nu il lasa sa doarma.

CAPRICORN - AGORAFOBIA, frica de spatii deschise, il face sa se simta inconfortabil in alte parti.

VARSATOR - DIDASKALEINOFOBIA, frica de a merge la scoala, ERGOFOBIA, frica de munca, si GAMOFOBIA, frica de casatorie, se potrivesc acestui semn zodiacal.

PESTI - GLOSSOFOBIA, frica de a vorbi in public, ii da cele mai multe cosmaruri.

loading...
Share Google+ Pinterest