Cata incredere ai in tine, in functie de zodie

In functie de zodia in care s-au nascut, unele persoane au extrem de multa incredere in ele insele, in timp ce altele au impresia ca nu sunt deloc asa cum si-ar dori. 
BERBEC

Ai încredere în tine mai ales după ce ai parte de unele reuşite, perioada imediat următoare având o atitudine destul de distantă faţă de cei din jurul tău. Îţi arăţi siguranţa de sine atât prin prestanţă, cât şi prin ceea ce spui, conform eva.ro. 

TAUR

Chiar dacă eşti o persoană competentă şi ai parte de multe reuşite, acest lucru nu te face să fii mai sigură pe time. Acţionezi întotdeauna cu teamă şi ai tendinţa de a le pasa celor din jurul tău responsabilităţile tale şi uneori chiar rezultatele.

GEMENi

Dacă în mod normal eşti o persoană care nu iese cu nimic în evidenţă, atunci când ai parte de un succes nu te mai opreşti din laude şi din a-i trata pe cei din jurul tău cu superioritate. 

RAC

Nu ai prea multă încredere în forţele proprii, de aceea de multe ori îţi este frică să îţi expui planurile de bătaie.

LEU 

Eşti plină de tine şi asta în mare parte din cauza faptului că ai prea multă încredere în tine, chiar şi atunci când nu este cazul.

FECIOARA

Eşti conştientă de atuurile tale şi atunci acţionezi cu mare încredere în tine, însă cu toate acestea nu vrei să te lauzi şi nici să laşi impresia că le eşti superioară celor din jurul tău.

BALANTA

Chiar dacă ai încredere în tine şi acţionezi în consecinţă atunci când situaţia impune acest lucru, în rutina zilnică nu faci diferenţe între tine şi cei din jurul tău.

SCORPION

Ai încredere în tine în măsura în care te pregăteşti pentru ceva anume şi eşti mulţumită de felul în care te descurci în societate.

SAGETATOR

Vei avea succes în viaţă datorită încrederii în forţele proprii, de aceea nimeni nu te poate doborî în acele momente. 

CAPRICORN

Eşti destul de plină de tine şi rişti din această cauză să îţi faci duşmani sau să îi îndepărtezi pe cei din jurul tău. 

VARSATOR

Ai multă încredere în tine, însă o foloseşti constructiv şi mai mult pe plan profesional. 

PESTI

Ai încredere în tine şi ai momente când arăţi acest lucru oamenilor care te enervează.

loading...
Share Google+ Pinterest