Cele mai puternice femei in functie de zodie

Dintre cele 12 zodii, sunt unele doamne si domnisoare ce sunt declarate a fi cele mai puternice.  Afla din topul de mai jos daca te numeri printre ele.

 

 

1. Taur

Femeia Taur este cea mai puternica femeie a zodiacului atat fizic cat si psihic. Este o fire senzuala si are rezolvarea pentru fiecare problema ce ii iese in cale, indiferent de dificultatea acesteia si de cine este implicat. Va motiva orice tip de barbat si va face din el un lider adevarat, atata timp cat o asculta si face intocmai ca ea.

2. Leu

Nici nu ar putea fi altfel; femeia Leu prin definitie este o fire puternica, o fire extraordinar de ambitioasa ce obtine in viata tot ce isi doreste: fie ca este vorba de dragoste sau cariera profesionala. Se descurca, de cele mai multe ori, fara exceptie, mult mai bine decat barbatii, asa ca este aleasa in functii de conducere, cu multi subalterni. Intr-o relatie, totul se imbina cu un strat de incapatanare si orgoliu, asa ca ar fi de preferat ca ea sa conduca si relatia.

3. Balanta

Femeia Balanta rareori se afla in aceste topuri, insa la ea firea puternica vine din psihic- nu o impresioneaza toate “smiorcaielile” celor din jur si nu se lasa mai prejos cand trebuie sa candideze alaturi de barbati pentru anumite posturi inalte.

loading...
Share Google+ Pinterest