Cele patru femei ale zodiacului care ii cuceresc cel mai repede pe barbati. Nimeni nu le poate rezista

Exista patru semne zodiacale feminine care ii innebunesc pe barbati. Nimeni nu le poate rezista. 
 

1. BALANTA

Aceste femei sunt cunoscute pentru frumusetea lor si pentru manierele sofisticate. Se imbraca mereu elegant si au un bun gust. Prefera personalitatile artistice - actorii, cantaretii, scriitorii, artistii, muzicienii. Prezenta femeii Balanta ii inspira pe toti cei din jurul sau. 

2. FECIOARA

Aceste femei isi pastreaza mereu demnitatea si nu isi arata niciodata punctele slabe. Isi ascund sentimentele si isi pastreaza secrete dorintele. Au maniere perfecte si sunt intotdeauna lucide. Barbatii sunt atrasi mandria si de stapanirea lor de sine. 

3. CAPRICORN

Barbatii le considera perfecte pentru ca isi ascund problemele din viata personala si din cariera. Nu isi arata niciodata slabiciunile si arata ca sunt mereu victorioase. ii atrag pe barbati cu ajutorul inteligentei lor native. 

4. PESTI

Fiecare barbat viseaza in secret la o asemenea femeie. Pare delicata si lipsita de aparare, insa puterea ei sta tocmai in slabiciune. Delicatetea ei ii face pe barbati sa isi doreasca sa o protejeze. Barbatii se simt puternici langa o asemenea femeie si fac orice pentru a sti ca este fericita.

loading...
Share Google+ Pinterest