Cele trei zodii care vor avea o saptamana proasta. Isi doresc sa se incheie cat mai repede

Saptamana care incepe aduce doar lucruri proaste pentru aceste trei semne zodiacale.

FECIOARA -  Perioada care tocmai incepe te duce intr-o zona gri, in care nu mai stii exact ce simti. Nu te simti tocmai in apele tale, mai ales ca ai alegeri importante de facut. A venit momentul sa te dedici complet sau sa te desprinzi complet de ceva care nu duce nicaieri momentan. Ai nevoie sa te simti in siguranta. Ai nevoie de liniste. Incearca sa te odihnesti mai mult. 

SCORPION - Nu te simti deloc bine. Esti sentimentala si nu mai stii ce sa faci ca te simti ok. A venit momentul sa iti reorganizezi viata. Este o perioada buna pentru a-ti reconsidera toate alegerile pe care le-ai facut pana acum. Asculta-ti intuitia si s-ar putea sa-ti mearga bine. Pregateste-te insa pentru cateva zile in care vei fi cu moralul la pamant.

CAPRICORN - Odihneste-te si ia o pauza. Nu mai ai deloc energie si nu mai reusesti sa te concentrezi. A venit momentul sa ai grija de tine. Petrece mai mult timp alaturi de oamenii pe care ii iubesti si alaturi de care te simti in siguranta. Ar putea aparea noi oportunitati financiare, insa nu te grabi sa iei o decizie in aceasta saptamana. 

loading...
Share Google+ Pinterest