Cele trei zodii pe care Luna Noua in Scorpion le distruge. Incepe o perioada trista pentru ele

Luna Noua va fi la 15 grade in Scorpion in aceasta miercuri, pe 7 noiembrie. Luna noua este un simbol al noilor inceputuri, insa aceste trei zodii vor avea o perioada grea.

TAUR - Luna Noua iti afecteaza zona parteneriatelor, in special in zona personala. Energia Scorpionului va fi brutala si extrema pentru tine, chiar daca nu iti place. Vei rupe relatii vechi si legaturi de care nu mai ai nevoie, insa o vei face fortat. Nu te opune schimbarilor care vin spre tine.

LEU - O vei lua de la capat in plan personal si profesional. Energia intensa a Scorpionului nu iti face bine. Simti o oboseala extreme si nu ai putere sa faci fata tuturor discutiilor ce vor aparea in zilele urmatoare. Respira adanc si inarmeaza-te cu rabdare. 

SAGETATOR - Luna Noua iti va lumina a 12-a casa a secretelor, inchiderilor, karmei si dusmanilor ascunsi. Pregateste-te pentru o perioada incarcata cu energie negativa, in care va trebui sa faci fata oamenilor care nu iti vor binele. Ia totul pas cu pas si vei reusi sa treci cu bine peste aceasta perioada. 

loading...
Share Google+ Pinterest