Cele trei zodii pentru care 2018 va fi un an genial

Exista cateva semne zodiacale al caror an 2018 va fi excelent, mult mai bun ca al altor zodii. Iata despre cine este vorba.
 

BERBEC

Viata ti se va schimba in 2018 daca esti pregatit pentru noi provocari. Vei reusi sa iti infrunti fantomele din trecut si sa treci peste lucrurile care iti fac rau. Daca lucrezi deja la asta, rezultatele se vor vedea imediat. 

BALANTA

Acest an iti promite o eliberare de supararile pe care ti le-au provocat relatiile cu cei din jur. In plus, vei reusi sa gasesti stabilitate din interiorul tau si vei invata sa ai mai multa grija de tine. Uranus, planeta schimbarilor bruste, intra in a opta casa a sexului, mortii si transformatii, fortandu-te sa te gandesti mai mult la viata ta. 

SCORPION

Jupiter se indreapta spre prima casa a inceputurilor noi. In acest fel, vei invata sa abordezi astfel propria viata si sa incepi sa faci schimbarile de care ai avut intotdeauna nevoia. Vei scapa de toate piedicile mentale. Iti vei depasi limitele, insa ai mare grija pe drum. Ai putea deveni dezorientata. 

loading...
Share Google+ Pinterest