Cu cine sa nu te cuplezi niciodata, in functie de zodie. Nu te potrivesti deloc cu acesti nativi

Daca vrei sa stii cat va dura relatia cu partenerul tau, trebuie sa afli ce zodie este. Iata de cine sa te feresti.

BERBEC SI RAC - Berbecii sunt extrovertiti si energici, in timp de Racii sunt conservatori si sensbili. Chiar daca nu sunt complet opusi, o relatie intre ei ar putea fi frustranta.

RAC SI VARSATOR - Chiar daca stilul energic si activ al Varsatorului i-ar putea placea la inceput Racului, plictiseala va interveni in curand. 

LEU SI TAUR - Ambele semne sunt foarte incapatanate si fiecare dintre ele are prioritati incredibile. Leii isi doresc faima si avere, in timp ce Taurii cauta stabilitate si siguranta.

SCORPION SI BERBEC - Se vor certa in mod constant pentru ca au doua personalitati independente. 

GEMENI SI RAC - Racii sunt sensibili si emotionali, in timp ce Gemenii sunt lipsiti de sensibilitate.

FECIOARA SI LEU - Leul adora sa cheltuiasca bani, in timp ce Fecioarele vor sa ii stranga. Relatia lor se va incheia din cauza diferentelor de gandire.

BALANTA SI CAPRICORN - Capricornii vor sa controleze totul si sa faca lucrurile cum vor ei, in timp de Balantele doresc doar sa faca pe placa. 

TAUR SI VARSATOR - Cele doua semne vor sa faca numai ce isi doresc si nu pot sa-si satisfaca reciproc dorintele. Taurii vor stabilitate, in timp ce Varsatorii isi doresc sa se plimbe.

PESTI SI LEU - Pestii sunt visatori sensibili, in timp ce Leii sunt entuziasti si au nevoie de foarta multa atentie.

SAGETATOR SI CAPRICORN - Sagetatorul adora sa rada si sa se simta bine, in timp ce Capricornul este cu picioarele pe pamant si foarte melancolic.

VARSATOR SI SCORPION - Aventurosul Varsator cauta mereu lucruri noi in viata lui, in timp ce Scorpionul isi doreste o relatie solida.

PESTI SI GEMENI - Gemenii au nevoie de libertate totala, nu pot fi tinuti in frau. In schimb, Pestii au nevoie de stabilitate.

FECIOARA SI GEMENI - Au moduri foarte diferite in care privesc viata. Fecioarele sunt serioase si practice, in timp ce gemenii au doua personalitati si nu se pot decide deloc.

CAPRICON SI SAGETATOR - Formeaza o pereche compatibila pe termen lung, atat timp cat reusesc sa treaca peste certurile de la inceput.

loading...
Share Google+ Pinterest