Cum esti afectata de Saturn, Venus si Jupiter retrograde, in functie de zodie

Saturn este retrograd in perioada 11 mai - 29 septembrie, Venus este retrograd in perioada 13 mai - 25 iunie, in timp ce Jupiter este retrograd in perioada 14 mai - 12 septembrie.

BERBEC - A venit momentul sa reconsideri tot ceea ce faci tu in aceasta lume. Cariera te face fericita? Este calea corecta pentru tine? Ia-ti toate visurile in serios.

TAUR - Esti deschisa spre schimburi culturale si iti deschizi mintea spre noi perspective. A venit momentul sa iti intinzi aripile si sa zbori. 

GEMENI - Incepi sa te confrunti cu proprii demoni. A venit momentul sa renunti la relatiile si oamenii care iti fac rau. Fii constienta de slabiciunile tale, pentru a merge mai departe.

RAC - Intelegi de ce ai nevoie in viata ta pentru a fi fericita. Renunta la oamenii toxici si concentreaza-te pe cei care te fac cu adevarat sa te simti bine.

LEU - Esti iresponsabila si egoista si te gandesti doar cum sa-ti fie tie bine. Incearca sa fii mai buna si mai generoasa. Toate gesturile tale vor fi rasplatite.

FECIOARA - Incepi sa redescoperi legatura pe care o ai cu copilul din tine. Ce te face fericita? Ce te face sa te simti vie? A venit momentul pentru o perspectiva noua in viata ta.

BALANTA - Incepi in sfarsit sa iti dai seama care sunt lucrurile si persoanele pe care le meriti cu adevarat. Renunta la traumele din trecut si priveste spre viitor.

SCORPION - A venit momentul sa incepi sa ii asculti pe cei din jurul tau. Fii sincera, atat cu tine, cat si cu ceilalti. Regandeste rutina zilnica si modul in care asimilezi informatii.

SAGETATOR - Apar schimbari pe plan financiar, asa ca planfica-ti mai bine finantele. Ai putea descoperi ca dai prea multi bani pe lucruri de care nu ai deloc nevoie.

CAPRICORN - Incepi sa-ti pui intrebari despre propria persoana. Te simti diferit si vezi lucrurile altfel. Nu iti fie teama sa renunti la tine pentru o noua perspectiva.

VARSATOR - Intuitia ta iti spune ca lucrurile trebuie sa se schimbe in viata ta. Asteapta-te sa afli secrete si sa fii mai constienta de la ce iti doresti.

PESTI - Incepi sa te distantezi de persoanele care iti fac rau si sa te apropii de oamenii care iti vor binele. Invata din fiecare experienta in parte si totul va fi bine. 

loading...
Share Google+ Pinterest