Horoscop saptamanal 15 - 21 aprilie: Cele trei zodii care au zile de cosmar. Sunt extenuate si nu au chef de nimic

Saptamana care incepe nu aduce nimic bun pentru aceste trei zodii.

TAUR - Nu ai o saptamana tocmai buna. Nu te astepta la minuni pentru ca nu le vei primi in perioada urmatoare. Nu comunici cu cei din jur si tot ceea ce iti doresti este sa te ascunzi. Fii mai atenta la nevoile tale. Ti s-ar putea cere ajutorul. In plus, apar oportunitati financiare pe care le-ai putea rata daca nu esti atenta. Deschide bine ochii si nu te arunca in afaceri pe care nu le cunosti. 

BALANTA - Incepe o saptamana in care te simti lipsita de nergie. Ai nevoie de multa liniste si odihna pentru a face fata acestei perioada grele. Acum poti indrepta greselile trecutului si poti clarifica toate aspectele pe care nu le-ai lamurit pana acum. Invata sa-ti exprimi afectiunea pentru cei din jur. Gandurile nu iti dau pace si nu reusesti sa dormi noaptea. 

CAPRICORN - Aceasta saptamana nu iti aduce lucruri bune. Nu te poti concentra la nimic, asa ca toate gandurile iti fug spre casa si familie. Te certi cu cineva apropiat si nu stii ce ti se intampla. Ai grija si la partea financiara. Ar putea aparea datorii de care nu ai fost constienta. Esti nelinistita si stresata si nu reusesti sa dormi. Mergi la medic daca simti ca ceva este in neregula cu tine.

loading...
Share Google+ Pinterest