Horoscop saptamanal 22 - 28 iulie 2019: Cele trei zodii care vor avea o saptamana de vis

Saptamana 22 - 28 iulie aduce doar lucruri bune pentru aceste trei semne zodiacale.

LEU - Te bucuri de viata in aceasta saptamana pentru ca incepe sezonul tau. Stralucesti de frumusete si iubire. Simti cum o iubire transcedentala iti cuprinde intreg corpul. Acest lucru nu inseamna insa ca furtuna a trecut. Mercur este inca retrograd. Ai grija la oamenii din jurul tau. Cu toate acestea, saptamana iti aduce bucurie, zambete, fericire si doar lucruri care iti vor incanta sufletul, trupul si mintea. Este o perioada de vis.

SCORPION - Apar schimbari uriase pe plan sentimental. Daca esti intr-o relatie, vei trece la nivelul urmator. Daca esti singura, iti vei cunoaste sufletul pereche. Se anunta o saptamana plina de surprize pentru tine. Niciodata nu se stie ce se poate intampla, asa ca pastreaza-ti mintea deschisa. De mult timp asteptai sa ti se intample lucruri bune, iar acestea sunt aici. Tine ochii larg deschisi pentru a nu le rata. 

VARSATOR - Nu iti fie teama sa indraznesti, sa fii tu, sa fii puternica. Toti ochii sunt atintiti asupra ta in aceasta saptamana, asa ca asigura-te ca stralucesti. Totul va fi bine daca ai curaj sa-ti urmezi visurile. Esti plina de energie pozitiva si simti ca poti comunica totul mult mai bine ca pana acum. Lucrurile sunt pe cale sa se schimbe si vei fi propulsata mult mai sus. 

loading...
Share Google+ Pinterest