Horoscopul saptamanii 18 - 24 mai. Cele trei zodii care au o saptamana de cosmar. Totul le merge prost

Saptamana 18 - 24 nu aduce nimic bun pentru aceste zodii.

GEMENI - Trebuie sa pui punct situatiilor din viata ta care nu iti fac bine. Cand simti ca devine prea mult, ia o pauza. Nu lua nicio decizie importanta pana pe 5 iunie. Nu te grabi si nu da satisfactie celor care iti vor raul. Asigura-te ca iei in calcul toate posibilitatile. Odihneste-te mai mult. 

LEU - Iti schimbi parerea despre situatii pe care le credeai sigure si nu stii ce sa mai crezi despre oamenii din viata ta. Gandeste-te exact ceea ce iti doresti cu adevarat de la viata si ia decizia potrivita. Nimeni nu stie mai bine ca tine de ce ai nevoie pentru a fi fericita. Indeparteaza-te de oamenii toxicii si iesi din relatiile care nu iti aduc nimic pozitiv.

BALANTA - Incepi sa vezi adevaratele culori ale persoanelor din jurul tau si nu iti place deloc. Apar situatii neprevazute, pentru care nu esti deloc pregatita. Inarmeaza-te cu multa rabdare pentru ca vei avea nevoie. Pregateste-te sa fii dezamagita de oamenii in care aveai cea mai multa incredere. Retrage-te si linge-ti ranile. Ai nevoie de o pauza.

loading...
Share Google+ Pinterest