Horoscopul saptamanii 18 - 24 mai. Cele trei zodii care au o saptamana geniala. Li se indeplinesc toate dorintele


Saptamana 18 - 24 mai aduce schimbari in bine pentru aceste trei semne zodiacale.

RAC - Vei trece printr-o situatie extrordinara cu un prieten sau un grup de persoane si ti se vor seta noi directii in viata. Nu te lega la cap daca nu te doare si asteapta sa vezi ce se intampla din acest moment si pana la inceputul lunii iunie. Simti o energie pozitiva care te inconjoara si te simti pregatita sa faci orice. Nu te-ai mai simtit de mult timp atat de bine, atat de puternica si atat de fericita. 

SCORPION - Incepi sa iti dai seama ce iti doresti exact de la viata si ce vrei sa faci in viitor. Esti pregatita sa faci compromisuri pentru a obtine ceea ce vrei cu adevarat. Urmeaza o saptamana in care ti se intampla doar lucruri bune, care iti aduc zambetul pe chip. Atragi atentia intr-un sens pozitiv si totul va fi bine, in toate aspectele vietii tale.

VARSATOR - Se incheie un ciclu de 18 luni pentru tine. Incepi o noua viata si lasi toate grijile deoparte. Nimic nu ti se mai pare greu si vezi doar partile pozitive. Iesi dintr-o perioada in care ai trecut prin multe suparari. De-acum inainte urmeaza doar lucruri bune. Vei incepe sa stralucesti mai tare ca niciodata. 

loading...
Share Google+ Pinterest