Horoscopul saptamanii 30 martie - 5 aprilie. Cele trei zodii care au zile perfecte. Totul le merge asa cum isi doresc

Horoscopul saptamanii 30 martie - 5 aprilie aduce doar lucruri bune pentru aceste trei zodii.

GEMENI - Incepe o perioada benefica pentru tine, asa cum nu ti-ai imaginat ca mai pot avea.  In sfarsit poti rasufla usurata si iti poti lua gandul de problemele care pe apasau de atat de mult timp. Daca esti intr-o relatie, ai putea trece la nivelul urmator. Daca esti singura, ai putea sa-ti intalnesti jumatatea. Apar castiguri financiare la finalul saptamanii. Cu sanatatea stai perfect. Pregateste-te pentru lucrurile bune care urmeaza sa ti se intample. Le meriti.

LEU - Ai o saptamana extrem de buna, plina de surprize, asa ca pregateste-te pentru ceva grandios. Primesti o veste buna legata de job sau business. Banii incep sa apara, asa ca bucura-te de ei si cumpara-ti exact ce ai visat. Oamenii din jurul tau te apreciaza si iti cer sfaturi. Ce ti-ai putea dori mai mult?

SAGETATOR - Saptamana iti aduce surprize acolo unde nu te asteptai sa le primesti. In sfarsit iti va fi recunoscuta munca grea pe care o depui zi de zi. Vei deveni o mica celebritate si ti va se recunoaste autoritatea in domeniul in care lucrezi. Apar castiguri financiare de care aveai nevoie. Scapi si de persoanele negative din viata ta. Daca esti singura, vei intalni o persoana foarte speciala. Daca esti intr-o relatie, ai putea fi ceruta in casatorie.
 

loading...
Share Google+ Pinterest