Horoscopul saptamanii 6 - 12 aprilie. Trei zodii au zile de cosmar. Lumea le fuge de sub picioare

Saptamana 6 - 12 aprilie nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodicale.
 

RAC - Saptamana care incepe nu este tocmai buna pentru tine. Toate lucrurile bune de saptamana trecuta dispar, lasand locul nemultumirilor. Incepi sa te frustrezi pentru ca munca ta nu este recunoscuta. Esti cel mai mare dusman al tau in aceasta perioada. Esti suparata, nervoasa si gata sa te certi cu oricine. Aminteste-ti doar ca totul s-ar putea intoarce asupra ta. Stapaneste-ti iesirile nervoase si totul va fi bine intr-un final. 

SAGETATOR - Viata va deveni provocatoare in aceasta saptamana. Nu stii cum sa scapi mai repede de stres si de oboseala. Simti ca ti se pun piedici si ca ai de depasit o multime de obstacole. Nu te mai intelegi cu nimeni si simti ca vrei sa te retragi departe de tot si de toate. Ai nevoie de odihna. Ai grija sa nu spui lucruri pe care le-ai putea regreta mai tarziu.

PESTI - Incepe o perioada sumbra pentru tine. Saptamana nu aduce nimic bun, doar nervi, stres si lacrimi amare. Nu iti merge nimic, nu ai energie si incepi sa ai ganduri din ce in ce mai intunecate. Te poti urat cu toti cei din jur si nu reusesti sa iti revii. Ai nevoie de pauza. Ai nevoie de liniste. Cel mai bine este sa te retragi pentru a nu-i rani pe oamenii dragi. 

loading...
Share Google+ Pinterest