Horoscopul saptamanii 6 - 12 aprilie. Trei zodii au zile pline de fericire. Le merge totul ca la carte

Saptamana 6 - 12 aprilie aduce doar binecuvantari pentru aceste trei zodii.

GEMENI - Incepe o perioada excelenta in viata ta. Vei munci mult mai bun pentru ceea ce iti doresti si vei lupta sa iti atingi obiectivele. Nimic nu iti poate sta in cale. Ai un nivel ridicat de energie, atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Nu stii niciodata de unde apar persoane interesante, care sa te propulseze.

CARPICORN - Esti semnul zodiacal norocos al saptamanii. Esti un superstar si nimeni nu mai este ca tine. Ai energie si reusesti sa rezolvi toate problemele ramase nerezolvate. Banii vin la tine, cu sanatatea stai excelent iar sexul e mai bun ca niciodata. Profita de tot ce ti se intampla. Vei cunoaste persoane interesante care vor aduce doar lucruri bune in viata ta.

VARSATOR - Esti inspirata, energica, pasionala, gata de distractie, placeri, vacante, romantism, sport, arta si flirt. Incepe o perioada excelenta pentru tine, in care te relaxezi si te bucuri de toate aventurile care apar in viata ta. Ai pare de o saptamana in care tot ce trebuie sa faci este sa-ti asculti inima si sa ai curaj sa-ti indeplinesti toate dorintele. 

loading...
Share Google+ Pinterest