Partile negative ale semnelor zodiacale. Ce secrete intunecate ascunde fiecare nativ

Stiai ca fiecare zodie are o parte intunecata? Afla care este a ta. Sigur nu te-ai fi gandit la asa ceva.

BERBEC - Devin morocanosi atunci cand nu au controlul. Seenerveaza repede si adora sa se razbune pe cei care le fac rau. Sunt violenti si impulsivi.

TAUR - Nu se poate adapta la schimbari si are viziuni extremiste. Isi va face dreptate intotdeauna de unul singur.

GEMENI - Isi creeaza relatii puternice la care renunta atunci cand apare ceva mai interesante. Prefera sa se retraga dintr-o criza decat sa ii faca fata.

RAC - Sunt rai cu persoanele noi si sunt suspicioase atunci cand nu au cunostinte. Sunt paranoici si prea protectori. Li se schimba foarte repede starea de spirit.

LEU - Sunt aroganti si pentru a putea reusi dau de pamant cu toti cei din jur. Pot deveni violenti si agresivi. Se vor imprumuta de banipana la limita la care nu ii vor putea inapoia.

FECIOARA - Au schimbari dese de comportament si nu suporta ca ceva sau cineva sa le strice rutina. Sunt implacabili si vor sa mentina mereu standardele ridicate in favoarea lor.

BALANTA - Nu accepta punctul de vedere al celor din jur si nu se razgandesc niciodata dupa ce au luat o decizie. Nu accepta nimic nou.

SCORPION - Poti fi foarte razbunatori daca sunt suparati si au nevoie mereu sa aiba control asupra situatiei. Sunt introvertiti si chiar agorafobi. 

SAGETATOR - Vor mereu sa fie in avantaj si vor face orice pentru a obtine acest lucru. Sunt nelinistiti, schimba multe joburi si multe relatii de-a lungul vietii. 

CAPRICORN - Daca ajung intr-o pozitie de conducere, angajatii lor le vor simti furia. Sunt foarte pesimisti si au stari de spirit schimbatoare. Daca nu se intampla lucrurile cum vor ei, vor face orice ca sa-i faca pe cei din jur sa se simta prost.

VARSATOR - Nu respecta autoritatea si opiniile celor din jur. Pot fi excentrici si se pot detasa usor de ce din jur daca nu sunt indeajuns de apreciati.

PESTI - Au tendinta sa urmeze spiritul de turma iar ideile lor se schimba de la o zi la alata.La fel se intampla si cu personalitatea lor. Isi fac foarte greu prieteni.

loading...
Share Google+ Pinterest