Top 3 cele mai nervoase zodii

Unele persoane sunt mult mai nervoase decat altele si este bine sa nu comentezi in fata lor, pentru ca s-ar putea sa strici prietenii vechi de-o viata.Mai bine le lasi sa se calmeze si sa constientizeze singure ca au gresit. Iata care sunt cele mai nervoase zodii.

Berbecul

Primul pe lista, deoarece este o fire vulcanica si foarte usor de provocat. Este cunoscut pentru faptul ca se enerveaza foarte repede si ii trece extrem de greu; iar in cazul in care nu le trece furia, pot ajunge chiar si la violenta pentru a-si impune punctul de vedere si nu cedeaza cu una cu doua. Cu toate acestea insa, daca cel cu care intra in conflict este o persoana linistita, care se controleaza, nativul se va calma si in cele din urma chiar el va face primii pasi spre impacare, stiind cand sa-si ceara scuze si chiar si in ce mod.

Fecioara

Cunoscuti datorita faptului ca isi controleaza destul de bine emotiile interioare, ce nu se stie despre ei este faptul ca pot izbucni, exact cand nu te astepti, intr-o adevarata criza de furie, sau gelozie. In momentul in care sunt calcati pe coada, incep sa tipe si chiar sa sparga tot ce gasesc la indemana; e bine sa nu stai in calea lor din cauza ca uneori pot fi si violenti. Nu sunt persoanele care se multumesc atunci cand au pierdut, refuza acest lucru si au tendinta de a nu trece foarte usor peste esecuri si poarta pica.

Sagetator

Nu sunteti o fire sensibila si nu va controlati prea bine emotiile, dar nici nu vreti. Va enervati repede, iar cei din jur doar stau si va privesc cat de usor pot reusi sa va scoata din minti. Nu ridicati vocea si nici nu va certati pana la epuizare, ci doar incercati sa-i impuneti celui cu care ati intrat in conflict ca aveti dreptate si vina este in totalitate a lui. Dumneavoastra ati fost doar neinteleasa. Cu toate acestea, puteti rupe cu usurinta legatura cu o persoana doar pe motivul ca v-a suparat mult prea mult si nu si-a reparat greseala.

Sursa

loading...
Share Google+ Pinterest