Top 3 zodii care devin insuportabile dupa casatorie

Astrologii spun ca nativii unor zodii au tendinta de a se schimba radical dupa ce se casatoresc. Iata care sunt acestia.1. Gemeni

Chiar daca poate in primele momente va da senzatia ca se simte in largul lui cu acest angajament, cu aceasta schimbare, sau ca ar fi in al noualea cer, pe parcurs insa, isi da seama ca este prins in aceasta relatie si nativul din Gemeni tot va incearca sa-si gaseasca drumul spre libertate.
Tot ce-i trebuie este destul spatiu incat sa nu se simta prizonier in propria poveste si multa dragoste. Asta-l va face fericit,linistit si implinit cu alegerea lui.

2. Leu

Indiferent daca, la inceputul relatiei era mai linistit si pasnic, dupa casatorie, lucrurile se schimba. Incearca sa va arate ca el este regele, el este cel care “taie si spanzura”, asta daca nu v-a aratat-o inca de cand v-ati cunoscut; orice ati face, el detine autoritatea in casa si el are ultimul cuvant de spus in toate deciziile.
Este o persoana greu de manipulat si tot ce trebuie sa faceti este sa va obisnuiti sau doar sa va perfectionati in tot ceea ce va defineste pentru a nu-i da motive de pornit discutii in contradictoriu.

3. Balanta

Veti petrece momente de neuitat la inceputul casniciei. Totul va fi lapte si miere. Chiar daca nu va arata mereu, este un romantic incurabil si tot ce-si doreste e sa fiti fericiti impreuna. Cu timpul, insa, veti observa ca isi va face ochi si pentru alte femei, poate doar pentru a le studia,analiza sau compara si nimic mai mult. Tot ce trebuie sa faceti in aceasta situatie, pentru a mentine relatia pe drumul cel bun, este sa ramaneti la fel de eleganta si cocheta ca si pana acum.

loading...
Share Google+ Pinterest