Top 3 zodii care se vor schimba radical dupa venirea pe lume a primului lor copil

Unele femei nu sunt dispuse sa renunte la confortul lor nici dupa aparitia unui copil, in timp ce altele sacrifica totul pentru cel mic.Iata care sunt nativele care se schimba cel mai mult dupa ce il aduc pe lume pe primul copil.

SCORPION
Te vei maturiza imediat odata ce apare un copil în viaţa ta şi pur şi simplu vei radia de fericire. Toată lumea va observa schimbarea în bine, însă vor exista minusuri pe plan intim. Relaţia cu soţul se va deteriora uşor pentru că ai tendinţa de a-l neglija.

TAUR
Femeile din zodia Taur sunt cele mai grijulii şi puternice mame din întreg zodiacul. Încerci să faci totul de una singură şi să te descurci fără ajutorul nimănui, şi vei reuşi chiar şi fără un partener lângă tine. Vei fi mult mai serioasă ca înainte, dar nu vei transmite tristeţe ori nefericire, potrivit eva.ro.


SAGETATOR
Odată cu apariţia unui copil e posibil să devii o femeie mult mai puternică şi cu mult mai multă încredere în tine. Îţi vei reveni spectaculos după naştere, iar pe parcurs comportamentul ţi se va schimba în funcţie de etapele prin care trece copilul tău. Îi vei fi o bună prietenă şi vei fi mai distractivă pentru celelalte persoane din jurul tau.

loading...
Share Google+ Pinterest