Top 3 zodii incompatibile. Cu cine NU te potrivesti deloc

Carecteristicile definitorii fiecarei zodii pot determina cat de mult sunt compatibili nativii lor, spun astrologii.Iata care sunt perechile de zodii ai caror nativi nu s-ar intelege prea bine unul cu altul daca ar forma un cuplu.

Varsator - Gemeni

Caracterul deschis al Gemenilor este considerat deranjant pentru Varsatori, potrivit yve.ro. Gemenii caut relații incitante, care sa-i provoace. Varsatorii dau semne ca le-ar putea face fata, dar o data ce ajung sa se cunoasca mai bine, iese un adevarat dezastru. Varsatorii se lauda cu ce nu au, vor sa lase impresia ca nimic nu le poate sta in cale si vin cu idei bune pe care nu le pun niciodata in aplicare. Varsatorii opresc Gemenii din explorarea vietii si din aventura.

Scorpion- Leu

Dorinta de dominare a Scorpionilor nu face fata Leilor. Cu un caracter impunator si dificil, Leii sunt in stare sa doboare orice comportament. Scorpionii vad in alte persoane ceea ce nu vor ajunge ei insisi niciodata si nu isi castiga iubirea, ci si-o impun. Leii refuza situațiile complicate si cauta persoane sensibile, care sa le faca fata caracterului dificil.

Taur – Balanta

Taurului ii place sa minta, dar o face prost. Privirea ii fuge, transpira, isi misca buzele involuntar, iar Balantele sunt un detector bun de minciuni. Nu arata ca au sesizat minciuna, ci asteapta momentul potrivit pentru a intoarce raul. Este o relatie ca la vanatoare, cine injunghie primul ramane in viata. In final raman amandoi raniti, iar cand se reintalnesc se lasa cu scandal.

loading...
Share Google+ Pinterest