Unde sa faci sex in functie de zodie! Acestea sunt locurile perfecte!

loading...

Fiecare zodie are propriul loc preferat pentru partidele de sex, in functie de personalitate si de starea de spirit. 

BERBEC - Oriunde. Ai un libido ridicat, asa ca sexul in public este o varianta buna. Pentru tine este totul sau nimic.

TAUR - Vrei ca sexul sa fie romantic, asa ca probabil ai alege un hotel sau o camera in care ai asezat lumanari si petale de trandafiri.

GEMENI - Orice camera este ok. In bucatarie, dormitor, living, piscina vecinilor. Iti plac rolurile in pat si discutiile murdare. 

RAC - Acasa. Nu iti place sexul salbatic, insa iti place varietatea. Esti deschisa la orice propuneri sexuale. Incearca sexul pe hol si sexul la dus.

LEU - Oriunde in fata unei multimi. Iti place sa domini si sa fii vazut. Te gandesti chiar sa faci o caseta erotica sau sa faci sex in fata unui geam deschis, cu luminile aprinse.

FECIOARA - In orice loc curat. Nu ai face sex niciodata intr-o baie publica. Adori asternuturile albe si curate.

BALANTA - Intr-o camera plina de oglinzi. Esti romantica si eleganta, insa iti place sa iti privesti partenerul in timpul sexului din fiecare unghi. 

SCORPION - Ai privit "50 Shades of Grey" si ti-ai dorit imediat o camera ca a lui Christian Grey. Este locul ideal pentru o partida de sex. Acolo iti poti da frau liber fanteziilor.

SAGETATOR - Sexul in aer liber. Esti un semn de pamant si vrei sa fii conectata cu natura. Esti un suflet aventuros. Cel mai bun loc pentru sex este pe patura, pe plaja sau la munte.

CAPRICORN - Trebuie sa ai starea pentru sex. Cel mai bun loc este in spatele usilor inchise. Un masaj este preludiul perfect.

VARSATOR - O locatie noua de fiecare data. Este excitata de tot ce este nou si diferit si ai nevoie de schimbari. Rutina aduca la suprafata rebela din tine. Poti incerca sexul in masina, sex in public sau sex la hotel.

PESTI - In apa. Te excita la maximum aceasta locatie. Poate sa fie si pe plaja sau la dus.

loading...
Share Google+ Pinterest