Venus in Taur 2019 - Horoscopul iubirii. Te vei concentra asupra lucrurilor care conteaza

In perioada 15 mai - 8 iunie, Venus se afla in zodia Taurului. Iata ce inseamna asta pentru zodia ta. 

BERBEC - A venit momentul sa ii cumperi persoanei iubite un cadou romantic. Concentreaza-te pe stabilirea unei conexiuni mai intense si mai sigure. 

TAUR - O relatie nu inseamna ca trebuie sa uiti de tine. Invata sa te iubesti si fa ceea ce te face fericita. 

GEMENI - Esti din ce in ce mai interesata de o aventura amoroasa privata si spirituala. Simti ca vrei sa fii doar tu si persoana pe care o doresti, singuri in aceasta lume.

RAC - Vrei sa te indragostesti din nou si sa cunosti oameni diferiti. Inima ta isi doreste sa mearga la urmatorul nivel.

LEU - Atragi in viata ta oameni care te doresc. Foloseste-ti energia pozitiva pentru a alege doar acele persoane care conteaza pentru tine. 

FECIOARA - Nu iti doresti orice fel de partener, ci un adevarat complice. Cineva care iti intelege varietatea si experienta. Porneste intr-o noua aventura.

BALANTA - Te-ai saturat de iubiri superificiale, care arata bine in social media. Iti doresti o legatura puternica si profunda cu o persoana care te iubeste cu adevarat.

SCORPION - Te-ai saturat sa te joci. Vrei sa te stabilesti langa cineva si sa ai o relatie adevarata. Ai putea incepe o relatie noua in aceasta perioada.

SAGETATOR - Sunt mai importante prioritatile tale decat viata amoroasa. Vrei sa fii ok pe plan personal pentru a te putea indragosti de o persoana care chiar te merita.

CAPRICORN - Ai chef de flirturi si de distractie. Pastreaza-ti optiunile deschise si iesi la intalniri. Daca esti deja intr-o relatie, incearca sa aduci ceva nou in ea.

VARSATOR - Iti doresti o relatie bazata pe confort, iubire si tandrete. Nu iti doresti pe cineva pe care sa nu te poti baza in viitor. Esti gata sa incepi o familie.

PESTI - Iti doresti o conexiune intelectuala, fara clisee. Vrei sa ai un partener care sa iti stimuleze mintea si trupul.

loading...
Share Google+ Pinterest