Zodiile care nu se inteleg deloc cu Sagetatorul. Se cearta mereu

Aceste trei zodii nu se inteleg niciodata cu Sagetatorul si nu ar putea forma un cuplu. Cu toate acestea, se mai intampla si minuni.

TAUR - Taurul este un semn de Pamant si asteapta stabilitate de la partener. Vor sa controleze fiecare aspect al vietii de cuplu. Insa Sagetatorul este mereu in cautare de aventura, vrea sa exploreze si sa descopere teritorii noi. Nu formeaza un cuplu bun. Insa, daca reusesc sa gaseasca o cale de mijloc, relatia lor poate dura toata viata. 

RAC - Pentru ca Sagetatorul sa duca viata plina de aventura pe care si-o doreste, nu poate sa lase legaturile emotionale si sensibilitatea sa ii stea in cale. De aceea, Racul nu este o alegere potrivita pentru el. Racul isi doreste doar sa construiasca o casa impreuna cu cineva. Cu toate acestea, Racul se entuziasmeaza rapid si il poate cuceri pe Sagetator cu exuberanta lui. 

FECIOARA - Fecioara are mandria ei iar Sagetatorul o cam calca pe coada. Fecioara este perfectionista, in timp ce Sagetatorul face greseli in drumul sau spre perfectiune. Ambele zodii sunt in cautarea absolutului, asa ca se pot intalni, cumva, la mijloc.

loading...
Share Google+ Pinterest