3 lucruri pe care NU TREBUIE sa le faci cu o saptamana inainte de nunta

Cu o saptamana inainte de nunta trebuie sa ai grija de tine mai mult ca oricand, pentru ca in ziua nuntii sa arati exact asa cum iti doresti.Pe langa lucrurile pe care trebuie sa le faci inainte de nunta sunt altele de la care trebuie sa iti iei gandul si sa le eviti cu desavarsire daca vrei ca look-ul tau sa fie perfect in cea mai frumoasa zi din viata ta.

Iata trei dintre cele mai reprezentative exemple:

1. Nu iti schimba radical look-ul

Poate ca stresul si oboseala isi spun cuvantul, iar tu ai nevoie de ceva nou. Te gandesti sa iti schimbi look-ul si adopti tunsoarea nebuneasca la care te gandesti de ceva timp insa nu ai avut curaj pana acum.
Ar fi bine sa astepti sa treaca ziua nuntii si apoi sa faci acest lucru. Cu siguranta vrei sa arati cat mai bine in ziua ta cea mare, asa ca orice posibila nemultumire este de evitat.

2. Nu consuma alcool

Poate ca stiai pana acum, dar ma simt datoare sa iti mai spun si eu. Alcool-ul contine o multime de calorii pe care sunt absolut convinsa ca nu le vrei in preajma ta exact inainte de ziua nuntii.

3. Nu apela la tratamente cosmetice puternice

Vrei ca tenul tau sa arate perfect in ziua nuntii, iar pentru asta apelezi la diferite tratamente mai slabe sau mai puternice. Sfatul specialistilor este sa nu apelezi la aceste tratamente cu o saptamana inainte de nunta pentru ca tenul tau are nevoie de timp pentru a se putea recupera.

loading...
Share Google+ Pinterest