7 simptome timpurii ale cancerului ignorate de 90% din persoane!

Corpul uman este conceput sa trimita semnale si sa ne spuna ca ceva este in neregula. Din neferire, multe persoane ignora aceste semne, chiar daca ele anunta cancerul.
 

1. Neoplasme ale pielii - pot fi un semn de cancer la san: noduli la sani sau axila, iritatii sau mancarimi care nu sunt asociate cu alimente sau produse cosmetice, aparitia unei ulceratii umede, o crestere a unui semn din nastere sau o modificare a formei.

2. Tuse persistenta - este un semn al unei boli de plamani daca este insotita de pierderea apetitului, pierdere brusca in greutate, probleme de respiratie.

3. Mancarimi ale pielii - Un neoplasm uterin poate cauza asa ceva. Un cancer cerebral provoaca mancarimi in nari. 

4. Schimbari de functionare a sistemului digestiv - Apar sange in scaun, secretii purulente si defecatie spontana.

5. Secretii cand urinezi - Ar putea fi un semn de cancer al rinichilor cand este asociat cu sange in urina, hipertensiune, durere de spate si slabiciune cronica.

6. Pierdere brusca in greutate - Trebuie sa te trimita urgent la medic cand este insotita de respingerea carnii, senzatie de satietate prematura, anemie, dificultati ale excretiei. 

7. Durere persistenta in gat - Ar putea fi un semn de cancer al larigelui cand este asociata cu dificultati de respiratie si inghitire, un nodul la gat, pierderea vocii si raguseala, tuse cu sange.

loading...
Share Google+ Pinterest